Jag sitter nu hemma och försöker smälta helgen som varit. Vi är mycket nöjda eftersom alla som kom verkar nöjda. Det blev precis så mycket skratt, svett och gemenskap- och träningsvärk har vi hört 😉 – som vi hoppades på när vi satt och planerade. Somayeh Cardeijn höll i ett uppskattat Crossfit-pass samtidigt som vi svettades utomhus med föräldrar och barn. Betty Erös Wassenius från The B-Room, a.k.a. Kettlebell-drottningen höll i ett högkvalitativt kettlebellpass med en hel del teknikgenomgång. Fanny Roethlisberger gjorde barnen lyckliga med nyttigt gottebak och Jonas Lissjanis körde Back to Basics i gymet idag. Utöver detta ledde jag en morgonjogg idag, Anna morgonyoga samt löpintervaller vid vackra Wenngarn slott. Barnen hade dessutom äppelknyckning och musttillverkning med många rörelsejippon igår. Mycket, mycket uppskattat, hörde vi. Tack Wenngarn för det! Det var också skattjakt, filmvisning och bollspel för barnen, så de fick springa av sig och mysa i en biosalong som jag och Anna byggde i ett konferensrum.

Vi vill tacka våra sponsorer Ullmax, Isbjörn of Sweden, Reima, Amvina/Skiphop som sponsrade med två skötväskor till utlottning, Helhetshälsa, Lumene, Oriflame, Apoteksgruppen, Swedish spa och Nu3.

Supertack också till Wenngarn som gjorde detta event möjligt! Jag tror att alla vi som var med vill återvända. För vilken underbar miljö det är! Hotell, restaurang, gym, bollhall, slott och vacker natur och fina gamla byggnader på en och samma gård. Enligt mannen min var gymmet förresten det finaste han någonsin besökt. Och jag kan bara hålla med- ljust och fint med en perfekt maskinpark (vilket i min värld inte är just så mycket maskiner utan fria vikter, räcken, stänger, rep mm).

DSC_5983Det var roligt att ha med min familj, både mannen och båda barnen.  Här hjälper Alvar till med goodiebagsen.

 DSC_5986Alla barnen fick en varsin superläcker REIMA-Sigg-flaska.

DSC_5987Bra mellis mellan varven. Wenngarn serverar överlag mycket god mat…

DSC_6019…och restaurangen är fin.

DSC_6021

DSC_6015Min favoritbild en gång till. Bara för att jag inte kan låta bli.

tot_halsa_familjAnna och jag föreläste om hälsa för familjen. Utan pekpinnar och med många konkreta tips.

  DSC_6024Betty instruerar kettlebell. Jag och Anna hade båda möjligheten att vara med på passet och uppskattade det verkligen.

DSC_6031 DSC_6034

DSC_6037 DSC_6038Och barnen älskade också gymet!

DSC_6043Kompisarna Ivar och Emilia. Båda födda 4/10-2012 (vilket innebär att det är kalas hos oss på lördag!)

DSC_6049Mina pojkar i det fina, fräscha hotellrummet med mycket ljusinsläpp.

Author

1 Comment

Write A Comment