Wow! Vilka dagar vi haft tillsammans med våra deltagare! Frisk och Stark på Holiday Club Åre blev en riktig aktivitetsboost för hela familjen. Rörelseglädje till tusen.

I 5 år har jag och Anna nu jobbat med vårt familjekoncept och denna midsommar jobbade vi för första gången med Holiday Club Åre, fjällens aktivitetshotell.

Holiday Club är extremt barnvänligt och erbjuder bad och spa för hela familjen, SATS har ett fantastiskt gym med utsikt över Åresjön på hotellet och så finns det minigolf, bowling, aktivitetsrum för barn, möjlighet att utan kostnad låna kajak/SUP-bräda osv osv. Mina barn älskade badet med en härlig rutschkana och hängde där minst 2 gånger per dag. Idag avslutade vi med en timme ensamma i badet precis innan de stängde. Mycket uppskattat av oss alla!

Till Holiday Club Åre tar du dig enkelt med tåg. Hotellet är hopbyggt med tågstationen!

Frisk och Stark Familj helgen inleddes med vårt signaturpass Get OUT to WorkOUT Family där vi kör cirkelträning vid en klätterställning. Man använder ställningen, tränar med bara kroppsvikten och dessutom hade Abilica sponsrat med bl.a läckra godisaktiga kettlebells, slingtrainers, hopprep, equaliser bars mm. Solen sken och många skratt hördes samtidigt som det var precis lagom jobbigt.

l

Midsommarafton inleddes med familjeyoga som maskoten Valle också besökte och innan lunch körde vi en spännande familhehike genom Trollsstigen upp till Nalleklippan. Barnen hade nu fått nya vänner av varandra och sprang upp vissa bitar, det delades ut choklad och midsommarblommor plockades.

Hotellet hade ordnat transport till traditionellt midsommarfirande och självklart bjöds det på midsommarbuffé på kvällen.

På midsommardagen körde Jonas Big & Small 6, en styrkeworkshop där våra 6 grundrörelser* gicks igenom och användes i olika styrkeövningar. Samtidigt pågick bollspel på planen bredvid.

* Gå, böja, fälla, dra, pressa, rotera

Tack alla deltagande familjer som tränade på med stor glädje och vilja! Tack Anna för ett fint samarbete som alltid! Tack min man A som alltid stöttar mig i mina projekt och outtröttligt hänger med, bär redskap och hjälper till med det ena och det andra.

På höstlovet kör vi igen och boka gör du här!

Author

3 Comments

 1. Åh, vad härligt det ser ut! Ni gör verkligen en bra sak med ert engagemang i detta! Ljuvligt att se bilderna med alla aktiva barn och föräldrar i denna magiska miljö!

  Jag utmanar dig med en blogglista om hälsa idag på min blogg! Kul om du också vill göra denna lista!

  Kram

 2. Jag försökte kommentera här förut, men det verkar inte fungera… Testar igen.

  Så härligt att ni fortsätter att sprida rörelseglädje genom detta koncept. Fint att se alla barn och föräldrar vara aktiva tillsammans och det i den vackra miljön som Åre bjuder på!!

  Jag har idag utmanat dig på bloggen med en lista om hälsa: https://fitnessochhalsa.se/2019/06/min-blogglista-om-halsa.html. Hoppas att du vill skriva om den också!

  Kram

  • Milla Reply

   Tack för utmaningen! Kommentarerna kommer fram trots konstigt meddelande efter att man tryckt iväg dem. Dock måste jag godkänna. Kram!

Write A Comment