Idag var första dagen av Frisk och Stark Familj på Romana Beach på Makarska Rivieran i Kroatien. Första passet var löpintervaller för vuxna och bollspel för barn. Det finns helt underbara slingor för löpning här och även ett berg intill hotellet som jag själv tänkte utnyttja för lite trekking med stavar. 

Hotellet är helt nytt från i år och maten är god, stämningen otroligt trevlig. Och Kroatien som land är hur härligt som helst. Både jag och mannen är stora fans och skulle lätt kunna ägna oss åt flera utflykter under veckan om det hade funnits tid. Vi har tidigare semestrat på ön Hvar (magiskt!) och staden Split och nu hade jag gärna velat besöka ön Brac och staden Dubrovnik. Men vi ska suga åt oss allt vi kan av Makarska Rivieran där vi är nu. Så vackert!

Jag har pratat med många gäster här och det är flera som är pepp på kommande veckas klasser. Det känns väldigt kul och jag känner med hela kroppen och hjärtat att jag verkligen får jobba med det jag brinner för. 

Author

Write A Comment