Jag är delvis ledig (jobbar 3,5 dagar på distans) på höstlovet och vi befinner oss i Finland. Jag och barnen har bokat in oss på en massa ridning och hittills har jag fått uppleva den mest fantastiska frihetskänslan man kan känna på hästryggen: full galopp på en stubbåker! Stora åkrar att rida på är i sig en dröm och något jag inte har tillgång till hemmavid (man får ju inte rida på andras åkrar, utan sådant ska man få tillstånd till från ägaren). Jag har ridit dressyr och sedan bara släppt loss ordentligt med fartfyllda galopper. Hästtjejen 12 år inom mig vaknar till liv och känner sig lycklig!

Imorse blev det bockkalas på ponnyn som inte syns på bilderna (pga jag var själv) och det är ett rent under att jag inte flög av utan fick endast en stukad tumme av första bocken som kom utan förvarning. Living on the edge 40+ style. Jag känner att jag lever.

Author

Write A Comment