Äntligen är det helg! Det har varit extramycket jobb denna vecka och så har jag varit mycket ensam med barnen (bl.a fått ta alla 5 lämningar denna vecka. Ni som följt mig länge vet att lämningar och morgonstress inte tillhör mina favoriter i vardagen). Så vi har längtat.

Tränat har jag inte hunnit göra annat än några klienter och något kort pass för mig själv, så jag kände att det var läge innan fredagsbastu och bad i poolen.

Kettlebellsvingar är en perfekt övning för snabba träningspass då det både höjer pulsen och låter många muskler att jobba. Att bestämma sig för ett antal och fördela precis som man vill och orkar är ett enkelt passupplägg som jag brukar köra ibland. Kör tex 20 i taget i början och sänk till 10-15 i taget när du börjar känna dig trött. Vila 30-60 s mellan seten. 


Jag hade bestämt mig för 250 repetitioner, men när jag väl var där så kände jag att jag lika gärna kunde köra 50 repetitioner till. 300 svingar är lika med rosiga kinder och ett svettigt träningslinne. I promise! 

Author

Write A Comment