Hej bloggen, det var ett tag sedan (kalenderluckorna räknas inte)! Igår kväll var det jobbets julfest och det blev en lååång dag för mig, men trevligt hade vi. 8 dagar kvar till jul nu och jag går och väntar på ett beslut som påverkar min framtid och som tydligen låter sig väntas. Barnen är lite extragnälliga* och jag skrämmer dem med att det lurar små tomtenissar överallt på tomten/i skogen och antecknar när barnen inte beter sig. Dagens höjdpunkt var en promenad och lunch med en fin vän. Jag känner en stor tacksamhet för mina vänner. Kändes extrabetydelsefullt idag. Jag kämpar med min 60-min-om-dagen-utmaning och ligger just nu 75 min minus som jag ska ta igen innan nyår. Ikväll är jag ensam med barnen så det blir lite yoga här hemma. Målet med detta, tillsammans med dagens promenad, är 60+ minuter och ett lugnare sinne.

*Barnen känner av att jag är orolig och stressad. Så jag skyller ingenting på dem utan det är en ”note to self”.

IMG_4708 IMG_4710Bilder tagna idag, nu är det kallt och gräsmattan täckt av frost, men snö längtar vi efter lite fortfarande.

 

Dagens kalenderlucka har också med yoga att göra.

kalender

Som jag skrev i ett tidigare blogginlägg så lanserar INDISKA det nya konceptet Yoga by Indiska den 11 januari 2016 , som till en början innefattar en ny kollektion med bland annat yogaplagg, yogamattor och vattenflaskor. Kollektionen innefattar både mönstrade och enfärgade plagg som går i färgskalan turkost/blått/grönt med priser mellan 149­- 399 kronor. Hållbarhet, balans och hälsa är viktiga grundpelare hos Indiska, läs mer om plaggen och kollektionen här!

Tre lyckliga vinnare får varsitt presentkort på 500 kr var till Indiskas webbutik. Presentkorten blir aktiverade från v.2 i januari, när yoga‐kollektionen finns tillgänglig!

INDISKA_YOGA_940  22408508528_4c7b04b06d_k

För att vara med och tävla så vill vi att du gillar Everyday stories på Facebook och  svarar på frågan:

Vad är tråden i INDISKAs yogaplagg gjorda i för material?

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka!

Sista dagen att tävla är 21 december.

Author

Write A Comment