Idag tränade jag på Sportlife. Jag är en sådan typisk lönsam kund som köper ett årskort och sedan inte utnyttjar det. Jag köpte mitt kort i september förra året, tränade uppskattningsvis 20 pass på Sportlife Hornstull, inledde min transportlöparsäsong och kompletterade med styrketräning på jobbets gym (som visserligen är gratis så jag har inte betalat för två träningskort under vintern/våren) och alltså slutade träna på Sportlife. Under våren/sommaren gymtränade jag 3-4 gånger i veckan på jobbgymet så jag har inte tappat styrketräningen dock- och det är huvudsaken. Under sommaren kompletterade jag med ett 10-kort på ett lokalt gym i Rauma, Finland, där vi spenderade många semesterdagar.

Hur som helst så var det ett kärt återseende och innan kortet går ut 9/9 så tänker jag faktiskt utnyttja det flera gånger. Idag cyklade jag mig riktigt svettig först, i 22 min och sedan tränade jag ryggen lite grann med skivstång och KB. Ett lagom tufft och skönt träningspass för en som är gravid i v.32 och får sammandragningar lite då och då.

Ett annat kärt återseende var ett rosa Röhnisch-linne från 2009 eller våren 2010 som jag hittade längst bak i garderoben imorse. Trodde först att det skulle vara för kort för gravidmagen och få adopteras av en kompis, men när jag provade det så var det ju perfekt. Alltid kul att ”shoppa” i egen garderob.

 

20120819-192315.jpg

20120819-192449.jpg

Author

8 Comments

 1. Jag är likadan. Har varit på ett annat gym med min sambo så mitt gymkort betalar jag för i onödan (går där några gånger i månaden, hehe) Väldigt snyggt linne, passar ju fint med mage också 🙂

 2. Jag är likadan. Har varit på ett annat gym med min sambo så mitt gymkort betalar jag för i onödan (går där några gånger i månaden, hehe) Väldigt snyggt linne, passar ju fint med mage också 🙂

 3. Man får väl resonera som så att alla pengar som läggs på träning, hur mycket det än blir ”per gång” är välinvesterade. Jag köpte mig en kajak i somras, den behöver användas ett gäng antal gånger innan den är ”intjänad” i friskvårdsslantar… 🙂 Fint med rosa runt magen!

 4. Man får väl resonera som så att alla pengar som läggs på träning, hur mycket det än blir ”per gång” är välinvesterade. Jag köpte mig en kajak i somras, den behöver användas ett gäng antal gånger innan den är ”intjänad” i friskvårdsslantar… 🙂 Fint med rosa runt magen!

 5. Jag fungerar lika… har därför skippat årskort till gym. Per gång blir helt enkelt för dyrt för miG!

  Sjukt söt mage och sött linne!! Ha en fin dag

 6. Jag fungerar lika… har därför skippat årskort till gym. Per gång blir helt enkelt för dyrt för miG!

  Sjukt söt mage och sött linne!! Ha en fin dag

 7. Tror att du är långt ifrån ensam om detta. Tycker ofta att man märker hur folk strömmar till på gymmet (särskilt nu efter semestern och kring jul) för att sedan droppa av en efter en under de nästkommande månaderna. Tänker ofta på pengarna som ”kastas i sjön”. En del tränar kanske som du på annat håll, men för många tror jag helt enkelt att man faller in i gamla vanor igen.
  Lite tragikomiskt 🙂

 8. Tror att du är långt ifrån ensam om detta. Tycker ofta att man märker hur folk strömmar till på gymmet (särskilt nu efter semestern och kring jul) för att sedan droppa av en efter en under de nästkommande månaderna. Tänker ofta på pengarna som ”kastas i sjön”. En del tränar kanske som du på annat håll, men för många tror jag helt enkelt att man faller in i gamla vanor igen.
  Lite tragikomiskt 🙂

Write A Comment