… det är när man glömmer bort allt annat och är i det som sker just nu och njuter, bara följer med. Det är för mig på hästryggen, på en lugn skogspromenad, galen galopp på en grusväg eller under ett fokuserat dressyrpass på banan. Inga ord kan beskriva hur lycklig jag är över att ha så fina hästar i mitt liv.

Den största lyckan för mina barn är när de spelar ishockey. Den lilla är målvakt all sin vaken tid och man behöver bara se hans leende så förstår man.

Vad är din största lycka? Ibland kommer vi in i perioder där barn (som också är största lyckan iochförsig) och jobb tar all vår tid och det är lätt att glömma bort att/ inte hinna ägna sig åt sina roligaste intressen. Vi överlever ju säkert utan intressen och passioner, men herregud vad livet får en fin guldkant när man hittar det man älskar att göra!

Author

3 Comments

  1. Min största lycka är helt klart löpning i terräng, gärna lååångt! Först efter en timme börjar stressen klinga av.

    • Milla Reply

      Jag vet känslan precis, älskar också löpning! Men tyvärr blir det bara korta pass för mig just nu. Härligt att du springer långt!!

Write A Comment