Så har jag tagit igen det jag missade igår. 2 löppass idag, det ena när det var ljust och fint; det andra i mörkret. Min utmaning går ju mycket ut på att utmana det mentala, att jobba bort den där tröskeln som det innebär att byta om och sticka iväg. Då det hade känts lite småtråkigt att enbart jogga på dagens andra pass så körde jag några korta fartökningar för att få lite korta pulstoppar.

Båda dagens pass har varit korta, första strax under 30 min och andra strax över 20. Men det känns riktigt bra i kroppen och jag jobbar med att dra in naveln och lyfta upp bäckenbotten. Jag känner att jag absolut vågar förlänga löpsträckorna i decembermånad, men än så länge får det vara kortkort. Ryggen känner jag förresten inte alls av längre när jag springer. Det var väl en muskelkramp bara.


20121201-195618.jpg

20121201-195623.jpg

Reflexvästen och gaitersen (damasker säger andra) på. Mina gaiters har minst 3 år på nacken och fungerar än- en bra investering då de är otroligt sköna när det är snö på gatorna.

Author

Write A Comment