Igår sprang jag inte. Men självklart ska jag ta igen det en annan dag. 28 löppass innan julafton är det sagt och det kommer det att bli! Jag var ensam med barnen hela dygnet och då vagnlöpning inte funkar nu då det är för mycket snö för det så fick jag helt enkelt ingen möjlighet för löpning. Men jag svettades desto mer när jag drog Alvar i pulkan, först med Ivar i bärsele och sedan med honom i löparvagnen. Och så körde jag ju ett pass på SATS också.

Nu ikväll körde jag mitt 15e pass på 16 dagar. 25 minuter i snömodd- ibland mer bakåt än framåt. Det gick inte fort men var effektivt iallafall.


20121211-201538.jpg

Apropå loggan på mitt bröst och att man inte klarar sig utan bra utrustning just nu så kan man fram till midnatt handla Craft till -20% här. Min reflexväst som är liksom insydd och mer som en jacka har minst 3-4 år på nacken och är ett av mina bästa inköp för vinterlöpning. Den finns också att köpa på rean.

Author

2 Comments

 1. hejsan,
  Hur hade du klätt Ivar när du hade honom i bärsele?

  Jag har funderat på den varianten nu i vinter, men kommer inte fram till hur jag ska kläs sonen.

  Tackar för din blogg jag alltid läser men inte har kommenterat förrän nu.
  /Linda

  • missagda Reply

   Hej! Kul att du kommenterar nu, det är alltid roligt att få veta lite vilka som läser 🙂

   Jag kör lager på lager på Ivar. Nu när det är kallt så har jag ett fleecemellanlager (Polartec från Isbjörn) mellan understället och overallen som är en primaloft-overall, också från Isbjörn. En bomullshjälmmössa + hemmastickad hjälmmössa på och overalluvan på det. Sedan stänger jag in honom delvis i min jacka som dock bara går att stänga lite grann. Benen hamnar iallafall under jackan. Han är jättevarm (och jag jättesvettig 😉 )
   Det säljs också överdrag till Babybjörn som håller bebisen varm, men något sådant äger vi inte.

   Mvh Milla

Write A Comment