Jag fortsätter att lägga upp övningar för att bli bättre på chins. Imorgon kommer det en till. OBS! Videofyme syns ju inte om du läser min blogg från mobilen- Videofy-me-appen är gratis, så ladda hem den!

Här gör jag en ”hold”. Helt enkelt stanna upp i översta läget i chins så länge man kan. Jag lovar att 30 sek är en jättelång tid och klarar du det så har du kommit en bra bit. Jag klarade 23 sek mitt i passet, men hade visserligen gjort andra chinsövningar innan. Kliv eller hoppa upp från en box/bänk.

 

[videofyme id=”4190195″ width=”480″ height=”360″]

 

Nu har jag visat några chinsövningar och alla chinsinläggen hittar du ju här. Det kommer som sagt fler övningar löpande, men för att träna specifika chinspass så kan du tex göra följande övningar (förutom rena chins med olika antal reps och set och olika tjocka gummiband): aktivering av nedre trapezius med foamroll eller hängande (se tidigare filmer), armgång, fria dips (delvis samma muskler som jobbar + du blir van vid att lyfta din egen kropp), snöängel i TRX.

Author

Write A Comment