Det är nu som jag har dedikerat all min träning åt chins som the magic happens. Det sker grym utveckling och jag är helt frälst. Att 100% dedikerat jobba mot ett mål är mest en mental grej där framgång ger en boost utan dess like.

I förmiddags var jag och PT-tränade på UCSP, ett rent chinspass igen. Nu ska jag vila överkroppen fram tills nästa torsdag när jag ska träffa min PT Heidi nästa gång. Jag säger det till alla där ute som filar på ett mål: välj något mätbart och tydligt (tänk ”SMART”*), ta hjälp vid behov och bestäm dig för att satsa allt. Det ger livet en extra guldkant och lyfter dig som person. Så häftigt med allt det mentala som händer mig under min chinssatsning.

* SMART: S= Specifikt, M= Mätbart, A =Accepterat, R= Realistiskt, T= Tidssatt

Som dagens chinsträningsinspiration och övningsförslag bjuder jag på monkey bar/ armgång. För mig är det andra gången någonsin (eller andra tillfället, körde 3 set sist jag gjorde) jag gör detta och som synes så sprattlar jag något väldigt med benen. Något att jobba på framöver helt enkelt. Du behöver ha en Videofyme-app om du vill se filmen från mobilen (prenumerera på Miss Agda, appen är gratis). Kollar du från dator så syns filmerna.

 

[videofyme id=”4301504″ width=”480″ height=”360″]

Author

Write A Comment