Sedan vi flyttade ut till skärgården går jag nästan aldrig på några events. Jag tackar dock ja ibland när något -förutom att det funkar rent tidsmässigt med resetider och mannens jobb, PT-klienter mm- känns spännande, intressant och energigivande. Då är det värt, känner jag. Kan man ta med barnen så är chansen större att jag väljer att gå- familjeevent är ofta roliga och härliga!

Igår kväll var jag iallafall på just ett sådant där himla energigivande event med träning, mat och vänner på ett trevligt ställe! Luxe Event arrangerade Shape-event på Studio Levels på Kungsholmen. En ny studio som kombinerar träning och skönhet (skönhetssalong) under samma tak i fina, fräscha lokaler på Kungsholmen. Vi kittades upp av SOC/Stadium så alla i salen hade matchande outtfits och så fick vi testa barre, pilates och garuda. Jag var med på de två första och tyckte både barre och pilates var himla välgörande. Pilates har jag kört tidigare också och påmindes om hur skönt (och bitvis tufft!) det är för ryggen och de djupa magmusklerna. Att sträcka ut och jobba intensivt i samma pass. Barre är en träningsform där man står vid en balettstång (som jag tror heter just barre) och jobbar med både balans, styrka och smidighet i en lite graciös anda (får man hoppas iallafall. Jag är ju ingen balettperson direkt med min stela, stabila kropp. Men den böjde sig till övningarna ändå.). Så himla roligt att testa nya saker helt enkelt.

unspecified11 unspecified8 unspecified7 unspecified6 unspecified5 unspecified44  unspecified1 unspecifiedAlla ovan bilder är tagna av Luxe Event/ Katriina Mäkinen
Det var många bekanta ansikten på plats såsom Anna, Elmina (båda två mina Frisk och Stark Familj-kollegor), Terese, Karin och Karin. Vi körde salladspicknick på golvet och hade en mycket trevlig kväll. Hem gick vi med bl.a. en The Healthy Box under armen, en box fylld med härliga hälsoprodukter som man kan prenumerera på. Det innebär att du får chans att prova nya spännande hälsoprodukter levererat till ditt hem. En smart grej!

Author

1 Comment

Write A Comment