Detta inlägg är lite speciellt eftersom jag inte skrivit det helt själv utan min modemedvetna snart-8-åriga son har pekat ut kläderna jag ska visa här. Jag gick igenom hans garderob nyligen och plockade bort urvuxna plagg och skor och så beställde vi lite saker på nätet tillsammans (inte allt som visas här dock). Klänningen är det jag som ville lyfta då den är så otroligt gullig och ser så skön ut att ha i vardagen.

Vi bor ju nära naturen så här är naturnära toner och funktionskläder kanske alltid lite mer aktuellt, men just nu råder det verkligen en camo/militärgrön-boom i skolan har jag märkt. Sonen vill helst ha camo från topp till tå, men godtar även grått och militär/mossgrönt i sina kläder. Skorna ska helst vara rejäla (trots att sommarvärmen dröjer sig kvar) och gärna svarta. Så, kanske har du också en unge hemma som har fallit för naturtrenden och vill inspireras av det som vi plockat ihop.  (Det är inte några reklamlänkar i innehållet.)

1. Mjuk klänning, något jag önskar fanns i min storlek. Ebbe Janna Velvet Dress.

2. Rendin Sweater i 100% bomull, också från Ebbe. Snart är de kalla höstkvällarna här.

3. Neil långärmad t-shirt i eko-bomull från Cubus. Mina barn har haft flera plagg från Cubus eko-kollektion och de går alltid att ärva dvs håller bra.

4. Cargobyxa från Cubus. Inget snack om saken, dessa skulle han ha!

5. En av oss välbeprövad och robust skomodell från Superfit: Canyon. Bra när det börjar bli lite svalare och blötare.

6. Panda Primaloft-hoodie från Isbjörn. Mina barn har likadana just nu (ur en tidigare kollektion) och dessa sköna hoodies fungerar perfekt som jacka nu och senare som mellanlager under skaljacka. Förresten så har jag själv också en (den största storleken passar en vuxen kvinna som har ca storlek S) och har bl.a vandrat i den.

7. River Beanie, Ebbe. Denna tänkte jag chansa att beställa till mig själv!

8. Cyclone skalparkas från Isbjörn. Dessvärre finns inte just denna jacka i så stor storlek som min son behöver, men den är riktigt snygg så kanske till lillebror (den finns upp till storlek 122/128)? Vi använder bara Isbjörns skaljackor sedan många år. Byter ibland dvs köper något annat på rea eller vid annat frestande läge såsom mässor och byter sedan tillbaka…

Author

Write A Comment