>Nu har jag varit och hämtat vårschemat på Balance City. Mitt träningskort har ju varit fryst nu under sista delen av graviditeten och efter förlossningen. Alvar fyllde 2 månader igår och det är dags nu att börja pussla med sambon så att vi BÅDA får till träning med kvalitet. Jag längtar så och vill helst gå på ALLA pass jag ser på schemat…

Author

10 Comments

 1. Träningsglädje Reply

  >funderar på att börja på balance – kommer snart jobba mittemot… 🙂

 2. Träningsglädje Reply

  >funderar på att börja på balance – kommer snart jobba mittemot… 🙂

 3. >HejHar en lite själv och är nyfiken hur du lägger upp det med amning och så? Helammar du fortfarande så du pumpar ut eller kör du med ersättning? Vill oxå gå och träna nu när min blir 2 mån men vet inte om jag ska börja med flaska ibland. Har hört att det kan störa amningen.

 4. >HejHar en lite själv och är nyfiken hur du lägger upp det med amning och så? Helammar du fortfarande så du pumpar ut eller kör du med ersättning? Vill oxå gå och träna nu när min blir 2 mån men vet inte om jag ska börja med flaska ibland. Har hört att det kan störa amningen.

 5. >Hej Anonym!Jag helammar och har pumpat några få gånger (det har inte stört amningen), men mitt bästa tips är att amma precis innan och låta sedan ngn gå en vagnpromenad med bebisen under tiden. Iaf min son sover som en stock i vagnen!

 6. >Hej Anonym!Jag helammar och har pumpat några få gånger (det har inte stört amningen), men mitt bästa tips är att amma precis innan och låta sedan ngn gå en vagnpromenad med bebisen under tiden. Iaf min son sover som en stock i vagnen!

 7. >Hej,Jag blir också lika inspirerad när jag får ett nytt schema i handen. Härligt liksom och känns som en nystart som du skrivit om.Jag kommer instruera klasser på Balance i vår – Välkommen på mina pass: spinning och core på onsdagskvällarna=)

 8. >Hej,Jag blir också lika inspirerad när jag får ett nytt schema i handen. Härligt liksom och känns som en nystart som du skrivit om.Jag kommer instruera klasser på Balance i vår – Välkommen på mina pass: spinning och core på onsdagskvällarna=)

 9. >Åh vad kul Milla – säg gärna till om du vill ha sällskap på något pass, jag är där skamligt lite och behöver skärpa mig! :)Och Sara – SJÄLVKLART ska du börja på Balance! 😀

 10. >Åh vad kul Milla – säg gärna till om du vill ha sällskap på något pass, jag är där skamligt lite och behöver skärpa mig! :)Och Sara – SJÄLVKLART ska du börja på Balance! 😀

Write A Comment