Idag körde jag mitt första skogsträningspass. Alltså cirkelträning i skogen där vi använde stockar, pinnar, stenar, kroppsvikten och också lite trx och gummiband. Det är ovärderligt att komma bort från stadsmiljön och bli lite skitig (med betoning på lite i denna typ av träning, det är inte militärträning) samtidigt som man kopplar bort allt annat en stund. Det blir fler gånger och skulle du vilja vara med även om du inte bor i Aspudden så tar det 5-7 min att gå hit från T-bana Aspudden eller också så finns det gratis parkering på gatan + några P-platser vid Aspuddsskolan som ligger nära vår träningsplats. All info om mina gruppträningspass hittar du i FB-gruppen Utomhusträning i Aspudden. Nästa helg blir det dock inget eftersom jag är på vandring.

Jag testade cirkeln själv först i ett varv och passade sedan även på att köra 80 utfallssteg tillsammans med deltagarna som slutbonus. Och lite rodd blev det också efter passet. Det är min träning i ett nötsskal just nu: man får vara glad med det lilla som kläms in.

Men jag måste förresten säga att min header inte kunde ha mer rätt: Do what you love. Det gör jag verkligen just nu.

DSC_5556 DSC_5557 DSC_5560

Author

Write A Comment