20 löppass avverkade sedan den 26e november. Visst kan man kalla det en vana nu? Pannbensbyggande i minst sagt krävande vinterförhållanden (både halt och extremt slaskigt idag), men skönt precis varje gång när man väl har börjat springa. Det viktigaste är att ha varma, vattenavvissande löparskor med bra grepp, tycker jag. Då går det alltid bra att springa! Jag älskar mina Salomon Speedcross 3 som har mer än ett år och otaliga vinterpass på nacken- fortfarande nästan som nya.

Sekelsskifteshusen nedanför oss är en fröjd för ögat, otroligt mysiga med en massa adventljusstaken.

 

20121217-200948.jpg

20121217-200953.jpg

Author

5 Comments

  1. Hej,

    Jag väntar mitt andra barn till våren och har börjat fundera över detta med dubbelvagn då ettan kommer att vara precis två fyllda då nästa tittar ut. Har läst i din blogg om bogaboo donkey och undrar vad du tycker om den nu (har läst att du över lag är mycket nöjd med vagnen) när du har fått testa den i snö och modd. Vi har verkligen behov av en vagn som klarar detta väder. I dagsläget har vi en stor emmaljunga som vi har varit väldigt nöjda med då den går bra i snö.

    Hoppas du har tid att svara på detta inlägg!

  2. Bra jobbat! Jag springer själv i det här klimatet och vissa morgnar tar det verkligen emot att dra på sig skorna och ge sig ut. Men som du säger — skönt när man väl kommer igång.

Write A Comment